Yoga en coaching

Als yogadocent heb ik ondersteunende en faciliterende rol. Daarom zoek ik steeds naar (nieuwe) manieren om mezelf te ontwikkelen. In dit ontwikkelingsproces komt steeds duidelijker naar voren waar mijn hart en passie ligt. En dat is bij het helpen en begeleiden van mensen.

Ik ben transformatie- en communicatiecoach. En ik daag je uit om met lef te leven en de beste versie van jezelf te worden. Je te verbinden met jezelf, de ander en je dromen. Meer hierover lees je op mijn website Claudia Kolk – Lef en leven coaching en training.

In het programma ‘Yoga en coaching’ combineer ik coaching met yoga-oefeningen. Binnen yoga maak je gebruik van ontspanning, meditatie, ademhaling en houdingen. In het programma ‘Yoga en coaching’ gebruiken we het lichaam om in contact te komen met wie jij bent en wat je tegenhoudt om jouw mooiste leven te leiden.

De manier waar op je ontspant, mediteert, ademhaalt en de fysieke houdingen vertellen iets over hoe jij in het dagelijks leven staat. Door een op een yoga en coaching komen we bij een yogales afgestemd op jou behoeften en komt je nog meer in verbinding met jezelf. Je leert zowel je fysieke als mentale grenzen onderzoeken en verkennen. En je onderzoekt patronen en levensvragen.

​Op basis van het intakegesprek bekijken we samen naar waar wat je behoeftes zijn ten aanzien van bezig zijn met yoga en/of de yogafilosofie. En op welk vraagstuk je gecoacht wilt worden. Vervolgens wordt er in overleg met jou een traject vastgesteld. Voor aanvang van iedere privéles wordt er gekeken hoe je proces verloopt en hoe je je daaronder voelt. Zo nodig wordt het traject veranderd en/of aangepast.


Daarnaast bied ik de privé zwangerschapscursus ‘In vertrouwen zwanger en bevallen’ aan. Op mijn website Proud2BMom vind je meer informatie.