De studio

Vanaf het nieuwe seizoen, is Yogatijd verhuisd naar een nieuwe locatie. Per 6 september worden de yogalessen gegeven in IJsselmuiden in de wijk Oosterholt Noord.

In de knusse yogastudio van Yogatijd is ruimte om voor maximaal 7 personen yoga te volgen. Voor meditatie of andere workshops/trainingen worden andere aantallen gehanteerd, dit staat bij de betreffende training of workshop vermeld.

P1030475In de yogastudio zijn lichte en natuurlijke kleuren gebruikt. De ruimte heeft een prachtige goed dempende lichtgrijze pvc-vloer en rustige witte wanden. De twee ramen zorgen dat er voldoende daglicht binnenkomt. De ruimte heeft een warme inrichting en sfeervolle uitstraling. Er wordt gebruik gemaakt  van paarse kussentjes en dekentjes en een passende aankleding. De wanden zijn glad en vrij van leidingen. Kaarslicht en zachte muziek zorgen voor een ontspannen sfeer. In de zaal liggen yogamatten waar je je eigen yogamat op kunt leggen.

Yogatijd is (per 6 september) gevestigd aan de Karthuizerlaan 74 in IJsselmuiden. Je kunt hier via de voordeur naar binnen en de trap naar boven nemen. Bij de ingang kun je je schoenen en jas kwijt. Tassen en waardevolle spullen kunnen in een kast worden gelegd.

In de wijk kun je gratis parkeren.